HTML

Conversio in Hungarum

Társasjáték-fordítás, -ferdítés.

Friss topikok

  • Rwind: Ez az Alcazar BigBoss "életmentő" volt..., köszönöm. KB 2 hónapja vadászom legalább 1 angol verzió... (2016.05.20. 07:03) 49. Frissítés
  • Rwind: És nagyon k9öszönöm is a Belfort kieg. fordítását... már csak vhonnan be kéne szereznem -mikor kér... (2014.05.24. 19:21) 40. Frissítés
  • Raud: Szia, Maximálisan egyetértve a Love Letterről írtakkal, annyit korrigálnék a szövegen, hogy a Sze... (2013.10.26. 06:49) 34. Frissítés
  • Orvenyhivo: @zsiba2200: Kész, 30. frissítés. (2013.05.05. 18:02) 2. Frissítés
  • Impisher: aha értem! (2012.12.31. 13:33) AH CotDP - FAQ

2010.04.19. 06:49 Orvenyhivo

AH CotDP - Kitiltások

 Kitiltáskártyák

 

 

Kitiltva a Belvárosból

Amikor megkapod ezt a lapot, az utcára kerülsz. Mozgásfázisodban csak olyan belvárosi helyszínre léphetsz, ahol nyitott kapu van.

Más fázisokban, más módokon (például arkhami találkozás következtében, vagy mert az elmegyógyintézetbe kerülsz) eljuthatsz belvárosi helyszínekre.

Dobd el a kártyát, ha megnő a rettegésszint.

Kitiltva a Northside-ról

Amikor megkapod ezt a lapot, az utcára kerülsz. Mozgásfázisodban csak olyan northside-i helyszínre léphetsz, ahol nyitott kapu van.

Más fázisokban, más módokon (például arkhami találkozás következtében, vagy visszatérve a tér és az idő labirintusaiból) eljuthatsz northside-i helyszínekre.

Dobd el a kártyát, ha megnő a rettegésszint.

Kitiltva az Easttownból

Amikor megkapod ezt a lapot, az utcára kerülsz. Mozgásfázisodban csak olyan easttowni helyszínre léphetsz, ahol nyitott kapu van.

Más fázisokban, más módokon (például arkhami találkozás következtében, vagy amikor letartóztatnak) eljuthatsz easttowni helyszínekre.

Dobd el a kártyát, ha megnő a rettegésszint.

Kitiltva a Kereskedőnegyedből

Amikor megkapod ezt a lapot, az utcára kerülsz. Mozgásfázisodban csak olyan kereskedőnegyedbeli helyszínre léphetsz, ahol nyitott kapu van.

Más fázisokban, más módokon (például arkhami találkozás következtében, vagy visszatérve a tér és az idő labirintusaiból) eljuthatsz kereskedőnegyedbeli helyszínekre.

Dobd el a kártyát, ha megnő a rettegésszint.

Kitiltva a Rivertownból

Amikor megkapod ezt a lapot, az utcára kerülsz. Mozgásfázisodban csak olyan rivertowni helyszínre léphetsz, ahol nyitott kapu van.

Más fázisokban, más módokon (például arkhami találkozás következtében, vagy visszatérve a tér és az idő labirintusaiból) eljuthatsz rivertowni helyszínekre.

Dobd el a kártyát, ha megnő a rettegésszint.

 

Kitiltva a Miskatonic Egyetemről

Amikor megkapod ezt a lapot, az utcára kerülsz. Mozgásfázisodban csak olyan egyetemi helyszínre léphetsz, ahol nyitott kapu van.

Más fázisokban, más módokon (például arkhami találkozás következtében, vagy visszatérve a tér és az idő labirintusaiból) eljuthatsz egyetemi helyszínekre.

Dobd el a kártyát, ha megnő a rettegésszint.

Kitiltva a French Hillből

Amikor megkapod ezt a lapot, az utcára kerülsz. Mozgásfázisodban csak olyan French Hill-i helyszínre léphetsz, ahol nyitott kapu van.

Más fázisokban, más módokon (például arkhami találkozás következtében, vagy visszatérve a tér és az idő labirintusaiból) eljuthatsz French Hill-i helyszínekre.

Dobd el a kártyát, ha megnő a rettegésszint.

Kitiltva az Uptownból

Amikor megkapod ezt a lapot, az utcára kerülsz. Mozgásfázisodban csak olyan uptowni helyszínre léphetsz, ahol nyitott kapu van.

Más fázisokban, más módokon (például arkhami találkozás következtében, vagy mert a Miasszonyunk Kórházába kerülsz) eljuthatsz uptowni helyszínekre.

Dobd el a kártyát, ha megnő a rettegésszint.

Kitiltva a Southside-ról

Amikor megkapod ezt a lapot, az utcára kerülsz. Mozgásfázisodban csak olyan southside-i helyszínre léphetsz, ahol nyitott kapu van.

Más fázisokban, más módokon (például arkhami találkozás következtében, vagy visszatérve a tér és az idő labirintusaiból) eljuthatsz southside-i helyszínekre.

Dobd el a kártyát, ha megnő a rettegésszint.

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: arkham horror rémület arkhamban


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.